2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Népünnepély SárrétudvaribanForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-07-07 17:46:04
  Sárrétudvari fõterén, több száz lelkes rajongó elõtt vehette át a település labdarúgó csapata a megyei I. osztályú labdarugó bajnokság megnyeréséért járó aranyérmet június 17-én.      

 

A településen 1927-ben alakult meg a labdarúgó egyesület. A megyei I. osztályú kiírásban sikereik között található bronzérem, ezüstérem, de az elsõ helyezést most elõször sikerült elérni. A díjakat Csende Sándor, a Hajdú-Bihar Megyei Labdarugó Szövetség tiszteletbeli elnöke, Bodó Sándor országgyûlési képviselõ, és Kiss Tibor polgármester adta át a labdarugóknak, az egyesület elnökségének, valamint a támogatói kör tagjainak.

A köszöntõk során elhangzott, hogy ezt az eredményt megérdemelte a település, a labdarugó csapat évtizedek óta meghatározója a megyei I. osztályú bajnokságnak, a mérkõzéseket látogató szurkolótábor létszáma a legnagyobb a megyében, s a csapat támogatása példaértékû a községben. A Gulyás Gyula vezette csapat öt éve van együtt, elsõ helyezésükre még az ellenfelek szerint is rászolgáltak. Külön dícséret illette az utánpótlás csapatokat is, akik elõkelõ helyezésekkel zártak a korosztályi bajnokságokon.

Az éremátadó ünnepség hangulatát tánc mûsor és tûzijáték fokozta. Az est fergeteges utcabállal ért véget.

Kiss Tibor,

polgármester

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!