2024. május 1. Szerda, Fülöp, Jakab.
 
Kelendõ portéka lett RudolfbólForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-11-10 18:06:33
A DVSC-TEVA huszonnégy éves válogatott csatárát több klub is árgus szemekkel figyeli. Rudolf alaposan belelendült az utóbbi idõben...

Rudolf Gergely alaposan belelendült az utóbbi idõben. A nyár végén még arról cikkeztek egyes lapok, hogy a debreceniek népszerû Rudija válságban van, hiszen a szezon elején sehogy sem tudott betalálni az ellenfelek kapujába. Aztán a legjobbkor, a Levszki Szófia elleni play off-visszavágón kegyetlenül elsült a lába. Vélhetõen szegény Petkov kapus még mindig csodálkozik, ha visszagondol a bal felsõbe csapódott bombára.

Nem járt sokkal jobban Sébastien Frey, a Fiorentina portása sem, aki a kapujának ugyanazon részébe kapott egy elegáns Rudolf-ívelést Budapesten, hogy aztán a firenzei Artemio Franchi Stadionban is kipúpozza a hálót a DVSC tizennégyese.


Megfelelõ ajánlat esetén

Elsõsorban a lila-fehéreknek lõtt két gólja következtében több európai klub is felfigyelt a labdarúgóra, hallani lehet angol és olasz csapatok érdeklõdésérõl, illetve a Fiorentina sportigazgatója is elismerte, hogy a toszkán gárda célkeresztjébe is bekerült az apró termetû gólvágó. Bár a Prandelli vezette együttes a bõség zavarával küzd csatárposzton, mégsem kizárt, hogy Rudolf a télen elhagyja a Lokit.

– A DVSC-TEVA-nak továbbra is változatlan az álláspontja ez ügyben – fogalmazott a hajdúságiak sportigazgatója, Bartha Csaba, – ha a klub és a játékos szempontjából is megfelelõ ajánlat érkezik, akkor a DVSC nem zárkózik el az üzletkötéstõl.

Nyilván szeretnénk megtartani értékeinket, de egy jobb anyagi kondíciókkal és szakmai fejlõdéssel kecsegtetõ lehetõséget nem szabad elszalasztani, ráadásul nem tenne jót egyik félnek sem, ha a futballistát akarata ellenére visszatartanánk – nyilatkozta a vezetõ.

Rudolf menedzsere, Vladan Filipovics egyébként csütörtökre ígért bõvebb felvilágosítást a válogatott támadó ügyében.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!