2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Elindult a Loki a Lyon ellenForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-09-29 14:53:48
...csak a Bajnokok Ligája lebeg a csapat szeme elõtt, mindenki nagyon várja már a kedd estét. Biztos, hogy más ritmusban futballozó, erõs ellenféllel nézünk majd farkasszemet, de azért mi is ott leszünk a pályán – mondta a pályaedzõ.

A Bajnokok Ligája „kalandtúra” legújabb állomása, a francia Lyon elleni hazai csata vár a DVSC-TEVA alakulatára kedden este. A hazai környezetet ezúttal is a budapesti Puskás Ferenc Stadion szolgáltatja majd, éppen ezért a debreceni bajnokcsapat hétfõ délelõtt útra kelt, hogy a meccs elõtti napon már a fõvárosban készüljön az újabb kihívásra.

 

A futball-láz nem csak Debrecenben, az egész országban érezhetõ, de ez nem mondható el a rivális háza tájáról.

 

A DVSC hivatalos honlapján megjelent információ szerint nem lesz sok vendégszurkoló a budapesti összecsapáson, ugyanis a klubhoz érkezett adatok alapján mindössze kétszáz francia drukker buzdítja majd a helyszínen kedvenceit. Emiatt az UEFA engedélyt adott a DVSC-nek, hogy a vendégszektor melletti biztonsági zóna egy részét megnyissa a hazai szurkolók számára, így közel ezer plusz helyre lehetett értékesíteni a jegyeket.

Mivel minden belépõ elkelt, így telt ház lesz a Puskásban, azaz 42 ezer nézõ elõtt játszhatnak majd a csapatok.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!