2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Eredménytelen volt vasárnap a mentõosztagok igyekezete, hogy megtalálják Suriname dzsungelében azt a nyolc embert, akik szombaton zuhantak le repülõgépükkel, Francia Guyana határvidékénél.
Lezuhant egy orosz tehergép2010-04-22 14:00:13
Rizsföldbe csapódott egy orosz teherszállító repülõ csütörtökön a Fülöp-szigeteken. A gép landoláshoz készülõdött, amikor eddig ismeretlen okok miatt lezuhant.
Szombaton helyezik végsõ nyugalomra Lech Kaczynski lengyel államfõt, egy héttel azután, hogy életét vesztette egy oroszországi repülõgép-szerencsétlenségben - írta hétfõi számában a Gazeta Wyborcza.
Az utolsó pillanatban sikerült megakadályozni, hogy ittas személyzettel a fedélzetén felszálljon egy repülõgép, amely a Krím-félszigetrõl Kijevbe tartott.
Két holttestet találtak abban a texasi épületben, amelybe kisgépével belerepült egy amerikai férfi. 13-an sérültek meg. A pilóta szándékosan csapódott az adóhivatal épületébe.
Imádkozásra szólította fel az utasait csütörtökön egy iráni utasszállító repülõgép pilótája, miután egy mûszaki hiba miatt vissza kellett fordulnia a repülõtérre.
« 1. oldal »