2024. május 25. Szombat, Orbán.
 
Hírek Hajdú-Bihar megyébõlForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-05-28 08:17:30
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 4 személyt fogtak el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. Az egyenruhások 20 személyt állítottak elõ, ebbõl 2 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain a rendõrök 1 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely súlyos sérüléssel végzõdött.

A Debreceni Rendõrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy 24 éves nõ ellen. A járõrök a hajdúhadházi lakost 2014. május 26-án 12 óra 30 perc körüli idõben, Debrecenben a Kurta utcán érték tetten, miközben tiltott helyen, anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást kínált az arra közlekedõknek. A rendõrök a nõt tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt elfogták és elõállították a rendõrkapitányságra, ahol a meghallgatását követõen õrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében.





A járõrök 2014. május 26-án 20 óra 30 perckor Debrecenben, a Nagyállomás várótermében intézkedés alá vontak két fiatalt, akik zavartan viselkedtek és láthatóan bódult állapotban voltak. A rendõrök a 19 éves hajdúsámsoni és a 18 éves debreceni lakos ruházatát átvizsgálták, amely során kábítószer gyanús növényi származékot találtak, ezért õket – bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt – elfogták és elõállították a rendõrkapitányságra. A velük szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott. A nyomozók C. Tamást és C. Dánielt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ellenük a nyomozást – szabadlábon hagyásuk mellett – kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Debreceni Rendõrkapitányság szakértõ bevonásával folytatja.





A Debreceni Rendõrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást indított B. Gábor és társa ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. május 26-án 21 óra 25 perc körüli idõben Debrecenben, a Mikepércsi úton található egyik üzletbe bement két személy, akik a polcok között sétáltak. Az egyik férfi a pultról levett egy rúd szalámit, melyet a zsebébe rejtett, majd a társa eltávolította az élelmiszerrõl az áruvédelmi eszközt és a pénztártól fizetés nélkül távoztak. A biztonsági õrök észrevették a lopást, ezért telefonon értesítették a rendõrséget, valamint visszatartották az egyik tolvajt, akinek a társa elszaladt. A bejelentést követõen a járõrök azonnal a helyszínre mentek és igazoltatták a helyi lakost, mely során megállapították, hogy vele szemben a Debreceni Törvényszék BV. Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki, mert nem kezdte meg a jogerõsen kiszabott szabadságvesztésének letöltését. Az egyenruhások B. Gábort elfogták és elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra. A nyomozók a 38 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták, majd átvitték a büntetés-végrehajtási intézetbe. Társát még keresik a rendõrök.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek