2024. május 18. Szombat, Erik, Alexandra.
 
Hírek Hajdú-Bihar megyébõlForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-05-29 09:57:10
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 9 személyt fogtak el, akik közül 8 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 46 személyt állítottak elõ, ebbõl 12 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain a rendõrök 1 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyû sérüléssel végzõdött.

A Püspökladányi Rendõrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – miatt indított eljárást egy kabai férfival szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. május 28-án 6 óra 40 perc körüli idõben Kabán, az egyik élelmiszerüzletbe bement egy férfi, aki egy doboz sajtot rejtett a zsebébe, majd az áruval fizetés nélkül távozott. Az eladók észrevették a lopást, ezért visszatartották a tolvajt és telefonon értesítették a rendõrséget. A bejelentést követõen az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek, ahol elfogták és a Püspökladányi Rendõrkapitányságra elõállították az 52 éves férfit, akit a rendõrök meghallgattak, majd szabálysértési õrizetbe vettek. A kabai lakos 72 órán belül bíróság elé áll.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy férfival szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. május 28-án 13 óra 19 perckor egy berettyóújfalui lakos telefonon tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére, mert észrevette, hogy a szomszédja udvaráról valaki ellopta a vasat. A bejelentõ elmondta, hogy a sértett a tolvaj után ment. A rendõrök megkezdték az adatgyûjtést és tanúkutatást az ismeretlen tettes azonosítása és felkutatása érdekében. A járõrök a tudomásukra jutott információkat követõen a helyi MÉH telepre mentek, ahol elfogták a 32 éves férfit, akit a Berettyóújfalui Rendõrkapitányságra elõállítottak. Az egyenruhások a helyi lakost meghallgatták, majd szabálysértési õrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében.

A járõrök 2014. május 29-én 2 óra 15 perc körüli idõben Debrecenben, a Piac utcán igazoltattak egy férfit. Az intézkedés során megállapították, hogy a hajdúhadházi lakos ellene a Debreceni Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendõrök elfogták és a Debreceni Rendõrkapitányságra elõállították a 22 éves J. Sándort, akit a nyomozók õrizetbe vettek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek