2024. május 25. Szombat, Orbán.
 
Elfogták a betörõketForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-05-30 16:24:58
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök elfogták azt a három helyi férfit, akik Debrecen külterületén, Dombostanyán tíz hétvégi házba is betörtek, ahonnan különbözõ értéktárgyakat tulajdonítottak le.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. május 5-én 17 óra 18 perckor egy nõ telefonon tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére, mert ismeretlenek Debrecen zártkertes részén, Dombostanyán betörtek a hétvégi házába és elloptak egy aggregátort, valamint egy szivattyút. Két nap múlva ismét egy hölgy tett bejelentést a rendõrségen, mert betörtek a dombostanyai hétvégi házába és onnan egy rotációs kapát vittek el.

A rendõrök az ügyekben kiterjedt adatgyûjtést és tanúkutatást hajtottak végre az ismeretlen tettesek azonosítása és felkutatása érdekében. A tudomásukra jutott információk alapján a Betörési Alosztály munkatársainak a látókörébe került három férfi, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy a környéken nem csak 2014 májusában, hanem ez év januárjától több betörést is elkövettek.

A nyomozók 2014. május 28-án 13 óra körüli idõben, Debrecenben elfogták a 24 éves M. Ferencet és a 19 éves K. Józsefet. Társukat, a 21 éves B. Imrét aznap Nyíradonyban kerítették kézre a rendõrök. A nyomozók a Debreceni Rendõrkapitányságra elõállították a három tettest, akiket gyanúsítottként kihallgattak és bûnügyi õrizetbe vettek. A terheltek tartózkodási helyén tartott házkutatások során a rendõrök több eltulajdonított értéktárgyat is megtaláltak és lefoglaltak.

A Debreceni Rendõrkapitányság a helyi lakosokkal szemben lopás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek