2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Gépkocsifeltörõk rendõrkézenForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-06-11 11:16:19
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök elfogták azt a három tettest, akik Debrecenben 12 darab gépkocsit törtek fel.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét 2014. június 10-én 3 óra 22 perckor egy nõ telefonon arról értesítette, hogy Debrecenben, az egyik Mikepércsi úti társasház belsõ parkolójában három férfi gépkocsikat tör fel. A bejelentõ elmondta, hogy a tettesek egy piros színû Suzuki típusú személygépkocsival az Epreskert utca irányába elhajtottak. A rendõrök a bejelentést követõen azonnal a helyszínre mentek, ahol azt tapasztalták, hogy az eltulajdonított Suzukival az egyik tettes nekiütközött egy parkoló autónak. Az egyenruhások a három fiatalt elfogták és elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra.

A nyomozók a 19 éves bocskaikerti Z. Gézát, a 19 éves hajdúsámsoni Sz. Norbertet, valamint 16 éves debreceni társukat gyanúsítottként kihallgatták, bûnügyi õrizetbe vették és elõterjesztést tettek elõzetes letartóztatásuk indítványozására. A megalapozott gyanú szerint a terheltek aznap a Mikepércsi úton összesen 12 darab gépjármûvet törtek fel, melyekbõl különbözõ értéktárgyakat eltulajdonítottak. A gyanúsítottak a társasház parkolójából az egyik gépkocsival megpróbáltak elhajtani, majd egy másik jármû kesztyûtartójában találtak egy pótkulcsot, így azt az autót ellopták, azonban Z. Géza azzal balesetet okozott.

A Debreceni Rendõrkapitányság Gépjármû-felderítési Alosztálya ellenük lopás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!