2024. május 15. Szerda, Zsófia, Szonja.
 
Ittasan jött az országbaForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-06-14 17:24:56
Címkék: Bihari hírek
Az ártándi határátkelõhelyen igazoltatták azt a román férfit a rendõrök, akinél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

A nyomozás adatai szerint 2014. április 20-án 15 óra 42 perckor egy román állampolgár az általa vezetett tehergépkocsival közlekedett a 42. számú fõúton Románia irányából, majd az ártándi közúti határátkelõhelyen belépésre jelentkezett az ország területére.

A rendõrök a sofõrt igazoltatták, valamint alkoholszondát alkalmaztak vele szemben, amely pozitív értéket mutatott. Az egyenruhások a 47 éves férfit további mintavétel céljából elõállították a Berettyóújfalui Rendõrkapitányságra és vezetõi engedélyét a helyszínen bevonták. A rendõrök gyanúsítottként kihallgatták a sofõrt, valamint szakértõt rendeltek ki az eljárás során.

A külföldi férfi ellen a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság befejezte a jármûvezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és az ügy iratait 2014. június 13-án vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!