2024. május 16. Csütörtök, Mózes, Botond.
 
Vita, verekedésForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-06-16 17:20:23
Címkék: Bihari hírek
A Készenléti Rendõrség járõrei és a Nyíradonyi Rendõrõrs egyenruhásai intézkedtek egy hajdúsámsoni verekedés helyszínén.

A rendelkezésre álló adatok szerint, 2014. június 14-én 22 óra körüli idõben egy hajdúsámsoni lakos telefonon tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére, miszerint az egyik utcában verekedés van.

A helyszínen a Készeléti Rendõrség és a Nyíradonyi Rendõrõrs járõrei adatgyûjtést végeztek, valamint tanúkat hallgattak meg. A tudomásukra jutott információk alapján, V. László összeveszett S. Jánossal és gyermekeivel, majd a vita hevében az apa a házuk elõtt megütötte vitapartnerét. A veszekedés közben a helyszínre ment egy társaság, akik megrongálták a 41 éves férfi házát, valamint annak kerítését, majd egyikük bement az udvarra. S. János a hívatlan, agresszív vendéget egy alkalommal fejen vágta.

A rendõrök a sérülthez mentõt hívtak, majd a két hajdúsámsoni férfit elfogták és elõállították a Nyíradonyi Rendõrõrse, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki õket.

A 27 és 41 éves férfiak ellen a Hajdúhadházi Rendõrkapitányság garázdaság bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!