2024. május 16. Csütörtök, Mózes, Botond.
 
Több helyre is betörtek a fiatalokForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-06-19 08:35:17
Címkék: Bihari hírek
A Balmazújvárosi Rendõrkapitányság lopás vétség és lopás vétség kísérlet elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt indított eljárást két fiatalkorúval szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 15 és 16 éves fiúk Tiszacsegén több ingatlanba is betörtek vagy megpróbáltak betörni.

A fiatalok 2014. június 13. és június 16. között kétszer ugyanannak a vendéglátóhelynek törték fel az ajtaját és loptak el onnan szeszesitalokat és más élelmiszereket. Szintén ebben a hónapban a terheltek két tiszacsegei élelmiszerüzletbõl és egy lakatlan házból kíséreltek meg lopni, azonban üres kézzel távoztak.

A rendõrök a bejelentéseket követõen adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek, valamint elemezték a település térfigyelõ kameráinak felvételeit. A nyomozók a beszerzett információk alapján azonosították a tiszacsegei és a sárrétudvari lakosokat, akiket 2014. június 16-án 15 óra 30 perc körüli idõben az egyik fiú otthonában elfogtak és elõállítottak a Balmazújvárosi Rendõrkapitányságra.

Ellenük lopás vétség és lopás vétség kísérlet elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást a Bûnügyi Osztály.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!