2024. május 16. Csütörtök, Mózes, Botond.
 
Balesetet okoztakForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-06-20 11:13:27
Címkék: Bihari hírek
A Debreceni Rendõrkapitányság vádemelést javasol két közlekedési baleset okozójával szemben.

A nyomozás adatai szerint egy debreceni nõ 2014. április 10-én 7 óra körüli idõben az általa vezetett személygépkocsival haladt Debrecenben, a Hadházi úton – a Szigligeti utca felõl a Baksay utca irányába –, amikor elõzni kezdte az elõtte közlekedõ kerékpárost, azonban a forgalmi sávba visszatérve az általa vezetett személyautóval nekiütközött a biciklisnek. A kétkerekûvel közlekedõ férfi az ütközés miatt elesett és megsérült.

Az 56 éves asszony ellen a Debreceni Rendõrkapitányság befejezte a közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és a keletkezett iratokat 2014. június 17-én vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. április 25-én 13 óra 23 perc körüli idõben egy idõs bácsi az általa vezetett személygépkocsival haladt Debrecenben, a Gizella utcán – a Diószegi út felõl a Rigó utca irányába –, amikor Gizella utca és Rigó utca keresztezõdéséhez érve az Állj! Elsõbbségadás kötelezõ! jelzõtáblánál megállt, majd úgy haladt be a keresztezõdésbe, hogy nem biztosított elsõbbséget a neki jobbról közlekedõ kerékpárosnak. A sofõr az általa vezetett személyautóval nekiütközött a biciklisnek, melynek következtében a kerékpáros nõ megsérült.

A Debreceni Rendõrkapitányság a 81 éves debreceni lakossal szemben befejezte a közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat 2014. június 19-én vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!