2024. május 15. Szerda, Zsófia, Szonja.
 
Hivatlan vendégForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-06-21 10:33:49
Címkék: Bihari hírek
Vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a rendõrök az ellen a férfi ellen, aki négy hajdúszoboszlói ingatlanból is megpróbált lopni.

A nyomozás adatai szerint egy férfi 2014. március 10-én 21 óra 30 perc körüli idõben Hajdúszoboszlón átmászott az egyik Kádár utcai családi ház kerítésén és az udvaron található tárolóból megpróbált eltulajdonítani egy kerékpárt. Az ott lakó nõ megzavarta tettest, aki elszaladt a helyszínrõl. Ezt követõen a terhelt az utcában bemászott egy másik telekre, ahol bement a házba, azonban a hálószobában a sértett felébredt, ezért a besurranó ijedtében kiszaladt a házból és a Keleti utca irányába távozott.

Az esetekrõl történt bejelentést követõen a rendõrök azonnal a helyszínre siettek az ismeretlen tettes azonosítása és felkutatása érdekében. A járõrök pár percen belül az elkövetés helyétõl nem messze felfigyeltek egy sötét ruházatot viselõ férfira, aki az egyenruhások láttán futni kezdett. A rendõrök elfogták és intézkedés alá vonták a nyírbélteki lakost, akit elõállítottak a városi rendõrkapitányságra. A nyomozók S. Miklóst gyanúsítottként kihallgatták és bûnügyi õrizetbe vették. A 38 éves terhelt megalapozottan gyanúsítható még azzal, hogy aznap este a Kádár utcában további két házba is betört, ahonnan szintén nem sikerült eltulajdonítania semmit. A férfi kihallgatása során beismerte a bûncselekmények elkövetését. A nyomozóhatóság kezdeményezte S. Miklós elõzetes letartóztatásának indítványozását, melyet a Debreceni Járásbíróság 2014. március 13-án elrendelt.

A Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság befejezte a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal 2014. június 20-án továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!