2024. május 16. Csütörtök, Mózes, Botond.
 
Dohányboltot rabolt ki, elfogtákForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-06-27 09:54:10
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság felderítése alapján a Terrorelhárítási Központ mûveleti egységei elfogták azt a férfit, aki megalapozottan gyanúsítható rablás bûntett elkövetésével.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. április 1-jén 21 óra 19 perckor egy férfi bement Debrecenben, a Derék utcán található Nemzeti Dohányboltba, ahol – fegyverrel vagy annak utánzatával – az ott tartózkodó eladót megfenyegette, illetve pénz átadására szólította fel, melynek az alkalmazott nem tett eleget. Ezt követõen az elkövetõ a pulton átnyúlva a nyitva lévõ pénztárgép fiókjából készpénzt tulajdonított el, majd elhagyta a helyszínt.

A rendõr-fõkapitányság nyomozói nagy erõkkel kezdték meg az adatgyûjtést, tanúkutatást az elkövetõ azonosítása és felkutatása érdekében. A rendõrök látókörébe került egy a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 21 éves férfi, akit a TEK mûveleti egységei 2014. június 26-án 6 óra 30 perc körüli idõben, debreceni otthonában elfogtak.

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki az õrizetbe vett K. Lajost, aki ellen kezdeményezik az elõzetes letartóztatás indítványozását. Ellene rablás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Osztálya.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!