2024. május 5. Vasárnap, Györgyi.
 
Hajdú-Bihar megyében történtForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-07-03 14:37:32
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 12 személyt fogtak el, akik közül 5 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 7 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 23 személyt állítottak elõ, ebbõl 4 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain a rendõrök 3 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyû sérüléssel végzõdtek.

A Debreceni Rendõrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy helyi férfival szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. július 2-án 10 óra 40 perc körüli idõben egy férfi bement az egyik debreceni nagyáruházba, majd az egyik polcról levett egy parfümöt, amit a nadrágjába rejtett és a pénztártól fizetés nélkül távozott. A biztonsági õrök észrevették és visszatartották a tolvajt, valamint telefonon értesítették a rendõrséget. A bejelentést követõen a helyszínre érkezõ rendõrök elfogták és a rendõrkapitányságra elõállították a 18 éves helyi lakost, akit meghallgattak, majd õrizetbe vettek. A szabálysértõ 72 órán belül bíróság elé áll.


A Debreceni Rendõrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást két nõvel szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint a rendõrök 2014. július 2-án 10 óra 10 perc körüli idõben Debrecenben, az Ady Endre úton járõröztek, amikor tetten értek egy nõt, aki tiltott helyen, anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást kínált az arra közlekedõknek. A 48 éves helyi lakost az egyenruhások elfogták és elõállították a rendõrkapitányságra. Ezt követõen 11 óra 45 perckor a rendõrök a Nagyerdei körúton láttak el szolgálatot, amikor felfigyeltek egy nõre, aki szexuális szolgáltatást kínált az arra közlekedõknek anyagi ellenszolgáltatásért. A járõrök igazoltatták a 36 éves helyi lakost, akit elfogtak és a rendõrkapitányságra elõállítottak. Az egyenruhások a két nõt a meghallgatásukat követõen – a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében – szabálysértési õrizetbe vették.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!