2024. május 5. Vasárnap, Györgyi.
 
Segítségnyújtás nélkül elhajtottForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-07-03 14:44:45
Címkék: Bihari hírek
Hajdúszoboszlón történt közlekedési baleset okozóját és szemtanúit keresi a rendõrség.

A Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság 09050/364/2014. bûnügyi számon eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. május 22-én 17 óra 40 perc körüli idõben Hajdúszoboszlón, a Kenézy utcában egy helyi lakos kerékpárját tolva gyalog közlekedett a Bethlen utca felõl a Csanádi tér irányába. A 17 éves lány, amikor a Móricz Zsigmond utca és a Kenézy utca keresztezõdéséhez érkezett megállt és körülnézett mielõtt átment volna az úttesten. Miután a lány meggyõzõdött arról, hogy egyik irányból sem közlekedik gépjármû, elindult az úton a Csanádi tér irányába, azonban közben észrevett egy neki jobbról, a Szurmai utca felõl érkezõ szürke színû ismeretlen típusú személygépkocsit, amely nagy sebességgel az úton keresztbe csúszva közlekedett felé. A lány ezt látva megijedt és vissza akart szaladni a járdára a baleset elkerülése érdekében, de elesett és megsérült. A sofõr a földön fekvõ sértett mellett megállás nélkül továbbhajtott.



A nyomozóhatóság kéri, hogy aki a bûncselekményt látta, illetve az ismeretlen gépkocsiról vagy annak sofõrjérõl érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen – személyesen – a Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányságon vagy telefonon a nap 24 órájában elérhetõ 52/ 457-040 számon, illetve névtelensége megõrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendõrség bizalmasan kezeli.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!