2024. május 4. Szombat, Mónika, Flórián.
 
Elfogták a tolvajtForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-07-03 14:58:52
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök elfogták azt a férfit, aki Debrecenben ellopott egy kerékpárt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét hívta telefonon 2014. július 3-án 1 óra 40 perckor egy férfi, aki arról tett bejelentést, hogy Debrecenben, a Kishegyesi úton található áruház elõl ellopták a kerékpárját. A rendõrök a helyszínre mentek, ahol adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek. Az egyenruhások az ismeretlen tettes felkutatása és azonosítása érdekében leellenõrizték a környezõ utcákat, amikor a hazafelé tartó sértett telefonon arról értesítette a rendõrséget, hogy a Hatvan utcán látott egy férfit, aki az õ biciklijével közlekedik.

A járõrök a bejelentést követõen a Kossuth téren elfogták és a rendõrkapitányságra elõállították a tolvajt, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki. A 33 éves N. Gyula a rendõröknek elismerte a bûncselekmény elkövetését. A nyomozóhatóság a helyi lakostól lefoglalta az eltulajdonított kétkerekût, melyet még aznap visszaadtak a tulajdonosnak.

A Debreceni Rendõrkapitányság a terhelttel szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!