2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 
Hírek Hajdú-Bihar megyébõlForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-07-04 16:16:20
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 4 személyt fogtak el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. Az egyenruhások 30 személyt állítottak elõ, ebbõl 9 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain a rendõrök 4 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos, 3 könnyû sérüléssel végzõdött.

A Debreceni Rendõrkapitányság a közlekedés biztonsága elleni bûncselekmény bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – indított nyomozást egy 17 éves hajdúhadházi lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. július 3-án 14 óra 30 perc körüli idõben egy állampolgár telefonon arról értesítette a rendõrséget, hogy Debrecenben, a Csapókerti vasútállomáson egy fiút megdobta a Debrecenbõl Nyíregyháza irányába közlekedõ személyvonatot. A bejelentést követõen a járõrök a helyszínre mentek és a kapott személyleírás alapján elfogtak egy 17 éves fiút, aki a bûncselekmény elkövetésével gyanúsítható. Az egyenruhások a fiatalkorút elõállították a rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, mely során beismerõ vallomást tett. A tettes vallomásában elmondta, hogy mérgében dobta meg kaviccsal a személyvonatot, mert arról le kellett szállnia, mivel nem volt érvényes menetjegye.

A Debreceni Rendõrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – rendelt el nyomozást egy 21 éves férfival szemben. Egy nõ 2014. július 3-án 22 óra 28 perckor telefonon tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére, mert Debrecenben egy férfi a kerítésének egy részét kidöntötte és az utcában kiabál, fenyegetõzik. A helyszínre érkezõ rendõrök adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek, majd tartózkodási helyén elfogták és a rendõrkapitányságra elõállították a 21 éves helyi lakost. A nyomozók K. Gergõt gyanúsítottként hallgatták ki.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!