2024. május 16. Csütörtök, Mózes, Botond.
 
Elfogták a támadókatForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-07-12 11:10:29
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök elfogták azt a két férfit, akik megtámadtak egy fiatal nõt Debrecen belvárosában.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a Debreceni Rendõrkapitányság eljárást indított ismeretlen tettesek ellen személyi szabadság megsértése bûntett és más bûncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint 2014. július 4-én 10 óra körüli idõben, Debrecenben a Hatvan utcán – a Múzeum közben – sétált egy fiatal nõ, akit két ismeretlen férfi megállított és nem engedték, hogy tovább menjen. Az ismeretlenek a nõt az átjáróban falhoz szorították, majd az egyikük a sértettet egy késsel több helyen megsebesítette. A támadók ezt követõen elvették az áldozatnál talált értéket, majd a helyszínrõl elmenekültek.

A rendõrök a tudomásukra jutott információk alapján azonosították a két támadót, akik közül M. Arnoldot 2014. július 8-án 13 óra 50 perc körüli idõben, míg társát G. Róbertet másnap 9 óra 15 perc körüli idõben, Debrecenben elfogtak és elõállítottak a rendõrkapitányságra. A nyomozók a 24 és 18 éves helyi lakosokat személyi szabadság megsértése bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és õrizetbe vették. A nyomozóhatóság kezdeményezi a terheltek elõzetes letartóztatását.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!