2024. június 16. Vasárnap, Jusztin.
 
Befejezett nyomozásokForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-07-15 14:16:28
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök befejezték a nyomozást egy hajdúhadházi és egy debreceni garázdával szemben is.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Ügyeletére 2014. június 24-én 19 óra 19 perc körüli idõben bejelentés érkezett arról, hogy egy férfi Hajdúhadházon, a Botond utcán egy lovas fogattal nekiment egy személygépkocsinak, majd egy vasvillával több alkalommal ráütött egy másik autóra, amelynek visszapillantó tükrét is lerúgta. A bejelentést követõen a járõrök a helyszínre mentek, ahol elfogták az agresszív férfit és elõállították a rendõrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki N. Gyulát, aki elismerte a bûncselekmény elkövetését.

A Hajdúhadházi Rendõrkapitányság ellene garázdaság bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatta az eljárást és kezdeményezte az õrizetbe vett terhelt elõzetes letartóztatását, melyet a Debreceni Járásbíróság 2014. június 26-án elrendelt.

Vele szemben a nyomozóhatóság 2014. július 9-én bíróság elé állítási javaslattal befejezte a nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat megküldte az illetékes járási ügyészségnek.





Vádemelési javaslattal fejezte be a nyomozást a Debreceni Rendõrkapitányság H. Csaba debreceni lakos ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárásban. A nyomozás adatai szerint a 48 éves férfi 2014. május 24-én 19 óra 40 perc körüli idõben, Debrecenben az egyik sörözõben szóváltásba keveredett két helyi lakossal, majd a vita hevében a vendéglátóhely elõtt a gyanúsított többször megütötte és megrúgta a sértettet.

A rendõrök a bejelentést követõen a helyszínen elfogták és a rendõrkapitányságra elõállították a garázdát, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!