2024. május 29. Szerda, Magdolna.
 
Hírek Hajdú-Bihar megyébõlForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-07-16 14:11:09
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 11 személyt fogtak el, akik közül 7 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 4 fõt az ellenük érvényben lévõ elfogatóparancs alapján. Az egyenruhások 20 személyt állítottak elõ, ebbõl 4 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendõrök 1 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyû sérüléssel végzõdött.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Biharkeresztesi rendõrõrse nyomozást rendelt el garázdaság bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt három biharkeresztesi lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. július 15-én 15 óra körüli idõben egy személygépkocsi megállt Berekböszörményben, a Köztársaság téren. A jármûbõl kiszállt három férfi, majd a sofõr odament egy helyi lakoshoz, akivel veszekedni kezdett. A szóváltást követõen mindhárom garázda a 28 éves férfit többször megütötte, megrúgta, majd a bántalmazás után visszaültek a gépkocsiba és elhajtottak Biharkeresztes irányába. Az esetrõl történt bejelentést követõen a rendõrök a helyszínre mentek, majd az adatgyûjtést és tanúkutatást követõen elfogták és a Biharkeresztesi Rendõrõrsre elõállították a tetteseket. A nyomozók a 32 éves H. Krisztiánt, a 26 éves R. Sándort és a 23 éves B. Zoltánt gyanúsítottként kihallgatták, bûnügyi õrizetbe vették és elõterjesztést tettek elõzetes letartóztatásuk indítványozására.

A Debreceni Rendõrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy nyíradonyi lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. július 15-én 15 óra 30 perc körüli idõben, Debrecenben a Kishatár úton található nagyáruházba bement egy férfi, aki a szatyrába rejtett egy pár papucsot, majd a pénztártól fizetés nélkül távozott. A tolvajt észrevették az üzlet biztonsági õrei és telefonon értesítették a rendõrséget. A bejelentést követõen a helyszínre érkezõ járõrök elfogták és a rendõrkapitányságra elõállították a 21 éves férfit, akit a meghallgatását követõen szabálysértési õrizetbe vettek. A szabálysértõ 72 órán belül bíróság elé áll.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!