2024. május 29. Szerda, Magdolna.
 
Ketten, ittasan, engedély nélkülForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2014-07-16 14:34:20
Címkék: Bihari hírek
Hajdúsámsonban egy segédmotor kerékpár sofõrje ittasan, engedély és bukósisak nélkül szállította utasát. A rendõrök elfogták és bíróság elé állítást javasolnak vele szemben.

A Készenléti Rendõrség járõrei 2014. június 22-én 12 óra körüli idõben, Hajdúsámsonban láttak el szolgálatot, amikor a Rákóczi utcán észrevettek egy segédmotor kerékpárt, amellyel ketten bukósisak nélkül közlekedtek.

A rendõrök megállították a jármûvet és intézkedés alá vonták a két férfit. Az igazoltatás során az egyenruhások megállapították, hogy a sofõr nem rendelkezik érvényes vezetõi engedéllyel, valamint a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

A járõrök a tamáspusztai lakost további mintavétel céljából elõállították a Hajdúhadházi Rendõrkapitányságra. A rendõrök a 40 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták, az elkövetett szabálysértések miatt pedig feljelentést tettek ellene. A szabálysértõ utassal szemben az egyenruhások helyszíni bírságot szabtak ki.

A Hajdúhadházi Rendõrkapitányság a terhelttel szemben jármûvezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és az ügy iratait a napokban bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!