2024. május 29. Szerda, Magdolna.
 
Lopott tehergépkocsival, jogosítvány nélkül, ittasanForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-07-18 16:07:03
Címkék: Bihari hírek
A gyanúsított Hajdúböszörményben ellopott egy tehergépkocsit. A rendõrök Debrecenben fogták el az ittas sofõrt, aki vezetõi engedéllyel sem rendelkezik.

Hajdúböszörményben, a Bethlen utcán parkolt egy tehergépkocsi 2014. július 16-án 15 óra 45 perc körüli idõben, melynek ajtaja nem volt bezárva és az indítókulcs is a jármûben volt. Egy férfi az utcában sétált és észrevette a teherautót, melyet beindított és elhajtott vele. Miután a tulajdonos észrevette, hogy eltulajdonították a jármûvét, telefonon értesítette a rendõrséget. A bejelentést követõen a rendõrök azonnal megkezdték az adatgyûjtést és tanúkutatást az ismeretlen tettes azonosítása és felkutatása érdekében, valamint  az esetrõl értesítették a környezõ rendõrkapitányságok munkatársait is. A rendõrök 25 perc alatt Debrecenben rátaláltak a tehergépkocsira, melyet a Vezér utcán megállítottak. Az egyenruhások a sofõrt igazoltatták, valamint vele szemben alkoholszondát is alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A járõrök elfogták és további mintavétel céljából a Hajdúböszörményi Rendõrkapitányságra elõállították a nyíregyházi lakost, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak. M. Béla beismerõ vallomásában elmondta, hogy egész nap italozott, majd miután összeveszett egy ismerõsével ellopta a gépkocsit. A 28 éves férfiról az is bebizonyosodott, hogy bár nem rendelkezik vezetõi engedéllyel, a lopott jármûvel Nyíregyházára akart eljutni.

A nyomozók M. Bélát a kihallgatását követõen bûnügyi õrizetbe vették és elõterjesztést tettek elõzetes letartóztatásának indítványozására.

A Hajdúböszörményi Rendõrkapitányság vele szemben lopás bûntett és jármûvezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!