2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Bíróság elé áll a tolvajForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-07-22 14:07:34
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök gyorsított eljárásban fejezték be a nyomozást az ellen a gyanúsított ellen, aki egy hajdúszoboszlói családi ház udvaráról több baromfit is ellopott.

A nyomozás adatai szerint 2014. június 23-án 10 óra 15 perckor egy 41 éves helyi férfi tett feljelentést a Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányságon, mert ismeretlen tettes bemászott a háza udvarára és onnan eltulajdonított 20 darab baromfit. A sértett azt is elmondta, hogy a két hónapos csirkéit az egyik szomszédos ingatlanon látta. A rendõrök a helyszínen adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek, valamint az utcában házkutatást tartottak egy 17 éves fiúnál, akinél megtaláltak egy tucat szárnyast. A nyomozók lefoglalták és a tulajdonosnak visszaadták az állatokat. Az egyenruhások a rendõrkapitányságra elõállították a fiatalkorút, aki gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a bûncselekmény elkövetését.

A Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság a terhelttel szemben befejezte a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és a keletkezett iratokat 2014. július 16-án bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!