2024. május 4. Szombat, Mónika, Flórián.
 
Tarlós: Az utasok biztonsága ugyanolyan lényeges, mint a taxisokéForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2014-07-24 13:35:13
A Blikk hétfõn írt arról, hogy az Omega zenekar dobosát, Debreczeni Ferencet és billentyûsét, Benkõ Lászlót vasárnap hajnalban Budapesten egy taxis úgy megverte, hogy kórházi ellátásra szorultak.

Fontos a taxisok biztonsága, de az utasoké sem kevésbé lényeges, ezért is elfogadhatatlan egyes taxisok eljárása - közölte Tarlós István fõpolgármester kedden az MTI-vel. A fõpolgármester közleményében emlékeztetett: az utóbbi idõben több esetben inzultáltak taxisok utasokat, illetve járókelõket. Azt hiszem, az mégsem elfogadható állapot, ha egyes taxisok egyszerûsített eljárások keretében fegyelmezik a társadalmat, miközben bréko-bréko felkiáltással további taxisok fenyegetõ odacsõdítésével nyomatékosítják nézeteiket - írta Tarlós István.

A fõpolgármester szerint nehezen elképzelhetõ, hogy a 71 éves Benkõ László, aki az utóbbi ötven évben nemigen verekedett, komolyan veszélyeztette volna a fiatal, jó kondícióban lévõ taxis élet- és vagyonbiztonságát. Természetesen ígéretünkhöz híven õsszel a taxisok képviselõivel közösen áttekintjük az új fõvárosi taxisrendelet tapasztalatait is, de bûncselekményi tényállások szankcionálása nem önkormányzati rendelet kérdése - írta Tarlós István.

A Blikk hétfõn írt arról, hogy az Omega zenekar dobosát, Debreczeni Ferencet és billentyûsét, Benkõ Lászlót vasárnap hajnalban Budapesten egy taxis úgy megverte, hogy kórházi ellátásra szorultak. A lap szerint a Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese vasárnap azt közölte, hogy egy budapesti lakost gyanúsítottként hallgattak ki a súlyos testi sértés miatt indult ügyben. Ugyancsak a Blikk írt szombaton arról, hogy a BKV volt szóvivõjét, a kerékpározó Szilágyi Károlyt kis híján elgázolta, majd üldözõbe vette, végül megverte egy taxis.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!