2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Kórtermekbõl lopottForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-08-06 15:17:12
Címkék: Bihari hírek
A rendõröknek gyanús lett a villamosmegállóban várakozó férfi. Kiderült, hogy a hajdúhadházi lakos szatyra lopott mobiltelefonokat rejt. A nyomozók vádemelési javaslattal fejezték be a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást.

A körzeti megbízottak 2014. április 20-án 8 óra 45 perc körüli idõben, Debrecenben a Nagyerdõn járõröztek, amikor az egyik villamosmegállóban észrevettek egy férfit, aki zavartan viselkedett és a rendõrautó láttán elkezdett az ellenkezõ irányba sétálni.

A rendõrök intézkedés alá vonták a járókelõt, akinek csomagjait is átvizsgálták. Az ellenõrzéskor az egyenruhások a férfi szatyrában több mobiltelefont is találtak, amellyel nem tudott elszámolni. Az igazoltatás közben odament a járõrökhöz két biztonsági õr, akik elmondták, hogy pár perce szóltak nekik, hogy a közelben található kórházban egy ismeretlen férfi kutatott a kórtermekben, ahonnan egy 30 éves nõ és egy 80 éves idõs néni mobiltelefonja tûnt el.

A rendõrök megállapították, hogy a 25 éves hajdúhadházi lakos csomagjában talált készülékek megegyeznek az eltulajdonított készülékekkel, ezért õt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták és elõállították a városi rendõrkapitányságra. A nyomozók H. Lászlót gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendõrség által bûnügyi õrizetbe vett terheltet a Debreceni Járásbíróság 2014. április 22-én elõzetes letartóztatásba helyezte.

A Debreceni Rendõrkapitányság ellene 2014. július 29-én befejezte a kifosztás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!