2024. május 20. Hétfő, Bernát, Felícia.
 
Négy gépkocsi ütközött össze az M3-as autópályánForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-08-08 16:30:30
Címkék: Bihari hírek
Az M3-as autópálya 213. kilométerszelvényében, 2014. augusztus 7-én 20 óra 55 perc körüli idõben három személyautó és egy mentõautó ütközött össze.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2014. augusztus 7-én 20 óra 55 perc körüli idõben az M3-as autópálya 213. kilométerszelvényében, a Kálmánházi pihenõhely közelében, a Nyíregyháza felé tartó pályatesten.

Az elsõdleges adatok szerint egy olasz felségjelzésû Mercedes típusú személygépkocsi közlekedett az M3-as autópálya 213. kilométerszelvényében, Budapest irányából Nyíregyháza felé, amikor a jármûvezetõ eddig tisztázatlan körülmények között elvesztette uralmát a gépjármû felett és az úttest bal oldalán kiépített szalagkorlátnak ütközött. A jármûvezetõ egy másik gépkocsi sofõrjének segítségével az összetört személyautót az autópálya leállósávjában tolta, ahol a helyszínre érkezõ mentõautó is megállt.

Ez idõ alatt a balesettel érintett útszakaszon közlekedett egy olasz rendszámú, Audi típusú személygépkocsi, melynek sofõrje lassította jármûve sebbességét, amikor hátulról nekiütközött egy magyar honosságú, Honda típusú személyautó. Az ütközés következtében az Audi balra, a szalagkorlátnak sodródott, míg a Honda típusú jármû jobb oldalt, a leállósávban álló, mentõautónak csapódott.

A baleset következtében öt személy sérült meg, õket a mentõk kórházba vitték.

A baleset körülményeit a Hajdúnánási Rendõrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértõk bevonásával vizsgálja.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!