2024. május 19. Vasárnap, Ivó, Milán.
 
Falunap sztárvendégekkel, hatalmas sikerrelForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-08-10 15:10:07
Címkék: Bihari hírek
Az augusztus 9-i falunapon több híresség adott koncertet, hatalmas tömeg vett részt a falu egyik legnagyobb rendezvényén.

Nagy sikert aratott a pocsaji a tizenkettedik falunap: ilyen sokan még nem voltak a falunapon, ahol reggeltõl éjszakáig tartó szórakozás várt mindenkit, aki idejött.
Egész napos programok

A gyerekeket a vidámpark várta egész nap, hideg-meleg ételeket lehetett vásárolni: volt malacsült, babgulyás, lecsó, lángos, grillezett ételek, és még sok más enni és innivaló, amibõl választhattak. Több helyszínen zajlottak a programok. A délelõtti órákban a gyerekek a Szegedi Miniszínház elõadásában „Vigyázat, vadnyugat!” címmel egy humoros elõadáson vehettek részt az iskola tornatermében.

A bitumenes pályán két fiatal autós mérte össze erejét gumiégetésben, a közönség lelkesen drukkolt is nekik, miközben a másik oldalon a motor show volt Angyal Zoltánnal. Itt is sok fiatal és „öreg” motoros kíváncsiskodott. Kora délután Kecskés Gyula polgármester és Vitányi István, országgyûlési képviselõk megnyitották a XII. falunapot, kezdetüket vették a színpadi programok.
A nyugdíjasok megint arattak

A pocsaji Szivárvány Népdalkör és a „Nem csak a húszéveseké a világ” Nyugdíjas Klub minden fellépésük alkalmával lenyûgözi közönségét. Így volt ez most is, ahol az asszonyok Bódi-paródiával és mulatós egyveleggel léptek fel. A helyi Szivárvány Mazsorett csoport évek óta színesíti a pocsaji rendezvényeket, változatos és megunhatatlan produkciójukat mindenki szereti.
Több sztár is fellépett

A táncot szeretõk a zumba- és a hastánc rejtelmeibe is betekinthettek, és a lányok kecses mozdulataiban gyönyörködhettek. Jolly és Suzy délután érkezett a színpadra, nagyon jó hangulatot teremtettek zenéjükkel, majd Aranyosi Péter, a Stand-up dumaszínház egyik híres fellépõje szakította meg a zenés elõadást humoros történeteivel.

A fiúkból álló, éppen két éve alakult Bytheway a fiatal korosztály kedvence. Õk is sok embert csalogattak a színpad elé zenéjükkel.
Az est fénypontja kétórás koncertet adott

Az esti tombolasorsolás után 9 órakor megérkezett a várva várt, fiatalok és idõsek által közkedvelt Edda együttes. Fergeteges hangulatot, bulit varázsoltak maguk köré közvetlenségükkel, régi és új slágereikkel, hatalmas tömeg várta õket erre a nevezetes estére, ahol õk kétórás koncertet adtak. A késõ éjszaka véget érõ koncert után tûzijáték zárta a szórakozással, élményekkel teli napot a falu sportpályáján megrendezett falunapon.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek