2024. május 12. Vasárnap, Pongrác.
 
Tovább tesztelik a Bubi-tForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2014-08-19 18:36:28
Címkék: Bihari hírek, bubi
Augusztus 31-ig meghosszabbítják a MOL BuBi közösségi kerékpáros rendszer júliusban kezdõdött próbaüzemét - derül ki a nyilvános tesztben résztvevõknek pénteken küldött e-mailbõl. A fejlesztõ T-Systems Magyarország ugyancsak pénteken azt közölte, hogy a hónap végéig lezárul a Mol BuBi rendszerének véglegesítése.

Az MTI az ügyben kereste a Budapesti Közlekedési Központot (BKK), ahol késõbbre ígértek tájékoztatást. A fejlesztõ T-Systems Magyarország szintén pénteken azt közölte az MTI-vel, hogy megkezdõdött a rendszer véglegesítése a kétezer ember részvételével zajló tesztüzemben kapott visszajelzések alapján.

Jelenleg a kártyás fizetési mód véglegesítésén és tesztelésén, valamint a gyûjtõállomásokkal történõ összehangolásán dolgoznak, hogy a hamarosan induló éles üzemben stabil legyen a rendszer.

A nyilvános próbaüzem ideje alatt felmerült hibák javítását augusztus 29-éig lezárják - írták, hozzátéve, hogy a tesztelõk túlnyomórészt kedvezõ tapasztalatokról számoltak be.

A Mol BuBi (Budapest Bicikli) egy közösségi kerékpáros rendszer, amelynek lényege, hogy a városban felállított 76 gyûjtõállomás bármelyikérõl bérbe lehet venni az 1100 kerékpár egyikét, és azt bármely állomáson használat után le lehet adni.

A BKK július 14-én hirdette meg a rendszer elsõ nyilvános próbaüzemét ezer fõs kerettel, a próbát augusztus 2-án két héttel meghosszabbította, és újabb ezer fõre terjesztette ki.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!