2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Otthon esett össze és halt meg a második magyarországi újinfluenzás áldozatForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-09-25 15:46:41
Úgy tudni, a 34 éves férfi apja, anyja, felesége és három gyereke is mind betegek, fújják az orrukat és köhögnek, ám ...

Egy szekszárdi férfi a H1N1 második áldozata - családtagjai is betegek

 

A férfi hozzátartozói jelenleg is betegek, de õket nem ez a vírus támadta meg. Most az áldozat tágabb környezetében vizsgálják, hogy valaki elkapta-e a betegséget. Egy szekszárdi férfi a H1N1 vírus második magyar áldozata. Úgy tudni, a 34 éves férfi apja, anyja, felesége és három gyereke is mind betegek, fújják az orrukat és köhögnek, ám Scheffer Károly, dél-dunántúli regionális tiszti fõorvos a Független Hírügynökségnek azt mondta, a hozzátartozóknak nem H1N1 fertõzésük van. Hozzátette: most a férfi tágabb környezetében vizsgálódnak, hogy kiderüljön, megfertõzõdött-e a férfin kívül valaki a vírustól.

Mint arról korábban beszámoltunk, otthon esett össze és halt meg a második magyarországi újinfluenzás áldozat. Székely Tamás egészségügyi miniszter korábban elmondta: a fiatalember szerdán mindenféle elõzetes betegségtünet nélkül halt meg. A háziorvos döntött úgy hogy boncolást kér, ekkor derült ki, hogy a férfinek vérzéses tüdõgyulladása volt. Mivel ez az egyik leggyakoribb szövõdménye az influenzának, így elvégezték a tesztet, ami pozitív lett. A fiatalember - úgy tudni - nem járt mostanában külföldön. Néhány hete egy banális sérülés miatt elment a háziorvosához, de akkor még semmi baja sem volt.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!