2024. május 10. Péntek, Ármin, Pálma.
 
Hírek Hajdú-Bihar megyébõlForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-09-10 08:56:52
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 6 személyt fogtak el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. Az egyenruhások 28 személyt állítottak elõ, ebbõl 5 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendõrök 2 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos és 1 könnyû sérüléssel végzõdött.



A Debreceni Rendõrkapitányság garázdaság bûntett és súlyos testi sértés bûntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, szabadlábon hagyása mellett indított eljárást egy 55 éves férfival szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. szeptember 7-én 20 óra körüli idõben az egyik hosszúpályi vendéglátóhely elõtt két férfi veszekedni kezdett. A vita hevében H. Balázs ököllel, több alakalommal megütötte a sértetett, majd elhagyta a helyszínt. Nem sokkal késõbb a hosszúpályi lakos ismét veszekedni kezdett vitapartnerével. A vita közben a férfi felesége a bántalmazó és férje közé állt, minek következtében a garázda megütötte egy bottal az asszonyt.

A rendõrök a bejelentést követõen a helyszínen tanúkat hallgattak meg, adatgyûjtést végeztek és elfogták H. Balázst, akit a rendõrkapitányságon a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!