2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Bemutatták a Norbi Update új reklámarcátForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2014-09-15 07:34:43
Személyesen is bemutatták a Norbi Update Lowcarb Nyrt. új üzleti partnerét és reklámarcát, Andre Agassit, egykori amerikai világbajnok teniszezõt csütörtök este, sajtófogadáson Budapesten.

Az egykori versenyzõ kifejezte reményét, hogy az együttmûködés keretében sikerül tenni a globális problémának számító elhízás ellen, ami elengedhetetlen a következõ generáció számára.

Magyar Levente külügyi helyettes államtitkár elmondta: a magyar kormányzat két kiemelten fontos témája a magyar - szellemi értékeket hordozó - termékek külpiacra juttatása és a társadalom egészségesebb életvitelre bírása, így az állam mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy sikeres legyen ez a vállalkozás.

A Norbi Update Lowcarb Nyrt. szeptember 8. és 26. közötti értékesíti részvényeit, majd 840 millió forintos azonnali tõkeemelést tervez. A vállalat tulajdonosa korábban elmondta: a friss forrásokból Andre Agassi szerzõdtetése mellett az idén még további 7 országgal bõvíti franchise hálózatát a jelenleg 112 bolttal mûködõ anyacég. Most három országban, Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban mûködnek.

A Norbi Update Lowcarb Nyrt. 2013. évi üzemi eredménye 103,1 millió forint, adózott eredménye pedig 94,3 millió forint volt. Bevételei négy fõ területrõl származnak: a hazai és külföldi franchise bolthálózat jutalékából, az ételkiszállítás jutalékából (Teletál Ételfutár), továbbá egyéb bevételekbõl, mint jogdíjak, fellépések, szponzoráció és egyszeri franchise-díjak.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!