2024. május 12. Vasárnap, Pongrác.
 
El akarta lopniForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-09-19 15:33:29
Címkék: Bihari hírek
Bíróság elé állítást javasolnak a nyomozók az ellen a debreceni férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint megrongált egy gépkocsit, amelyet el is akart lopni.

A nyomozás adatai szerint a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére telefonon tett bejelentést egy debreceni lakos 2014. szeptember 1-jén 16 óra 15 perc körüli idõben arról, hogy a Ruyter utcán egy személygépkocsit tör fel egy férfi.

A járõrök a bejelentést követõen azonnal a helyszínre mentek és tetten érték a 43 éves helyi lakost, aki betörte egy Volvo típusú személygépkocsi ablakát. Az egyenruhások elfogták és elõállították a rendõrkapitányságra D. Jánost, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki.

A terhelt beismerte a bûncselekmény elkövetését és elmondta, hogy fel akarta nyitni a jármû motorháztetejét, azért hogy az üzemen kívüli gépkocsit megjavítsa annak érdekében, hogy azt el tudja lopni.

A Debreceni Rendõrkapitányság 2014. szeptember 11-én befejezte a lopás bûntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!