2024. április 30. Kedd, Katalin, Kitti.
 
Szívesen ülünk közbiciklireForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2014-09-22 14:01:27
Egy hét alatt népszerû lett a Mol Bubi, már az elsõ nap csaknem 2700-an próbálták ki a közbringarendszert, a fõváros már a bõvítést tervezi.

Több mint egy hete lehet közbiciklivel közlekedni Budapesten, ha valaki megveszi az ehhez szükséges jegyet, bérletet. A legnépszerûbb gyûjtõállomások a belvárosban, a Deák, a Kálvin és a Szent Gellért téren vannak, a felhasználók 95 százaléka pedig fél órán belül visszaviszi vagy lecseréli a biciklit – mondta el a Krónikának a BKK vezérigazgatója.

Vitézy Dávid hangoztatta: a bérlések száma a várakozásoknál is kedvezõbben alakul, a felhasználók megértették, úgy járnak a legjobban, ha fél órán belül visszaviszik a jármûvet, mert így csak a a jegy- vagy bérletárat kell fizetniük, használati díjat nem.

Mostanáig egyébként már több mint 4500 bérlet kelt el, a regisztrált felhasználók száma pedig meghaladja a 6 ezer fõt. A legnépszerûbb a Start-bérlet, amelyet 3 ezer forintért év végéig lehet használni, de az éves bérletekbõl is több mint 800-at adtak már el.

A jövõ hétfõig jelképes áron, potom 100 forintért lehet jegyet váltani.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!