2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Az esõ sem mosta el a jó hangulatotForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-09-24 09:07:02
Vekerden elõkerültek a színes gumicsizmák szeptember 21-én, hogy az esõ és a sár se akadályozhassa meg a szórakozást.

A parányi bihari településen ritkán van bármilyen szórakozási lehetõség, ezért mindenki örömmel vett részt a polgármesteri hivatal udvarán megrendezett falunapon, amit az összefogás jellemzett.

A fellépõk is többnyire a környezõ települések amatõr csoportjai voltak. Juhász István polgármester köszöntõje után Bagdi Sára mûsorvezetõ elsõként az Ezüstnyár Dalkört konferálta fel, akik Zsákáról érkeztek, majd több alkalommal a Furtai Modern Showtánc Csoportot szólította színpadra, akik vérpezsdítõ csípõmozgással és némi humorral fûszerezett táncokat mutattak be.

Profizmus és minõség jellemezte a sztárvendégek, Leblanc Gyõzõ és Tóth Éva mûsorát, akik jól ismert operetteket és nótákat adtak elõ. A szeghalmi Sárréti Táncsport Egyesület különbözõ táncokkal és csodás ruhákkal kápráztatták el a közönséget. Mire a komádi Körös-Körül Néptáncegyüttes fergeteges produkciójára került a sor, még a nap is kisütött. Az est színvonalát a Hevesi Happy Band emelte, majd Bokor Gyula húzta a talpalávalót a jókedvû vekerdieknek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!