2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 
A polgárõr segített szomszédjánakForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-09-26 09:27:14
Címkék: Bihari hírek
Bíróság elé állítást javasolnak a rendõrök az ellen a mikepércsi férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint el akarta vinni a sértett gépkocsiját az udvaráról.

A nyomozás adatai szerint 2014. szeptember 6-án 1 óra körüli idõben Mikepércsen, a sértett hangokat hallott házának udvarán, ezért kiment és tetten ért egy férfit, aki a gépkocsijában kutatott. A hívatlan vendég a tulajdonos láttán a jármûben található indítókulcsot magához vette, majd átugrott a kerítésen és futásnak eredt. Az esetet látta a szomszédban lakó polgárõr is, aki telefonon bejelentést tett a rendõrségre. A polgárõr ezt követõen gépkocsijával az ismeretlen keresésére indult a környezõ utcákban, ahol meglátott egy a bûncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit.

A járõrök elfogták M. Sándor helyi lakost, akit a Hosszúpályi Rendõrõrsre elõállítottak. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 22 éves férfit, aki beismerte a bûncselekmény elkövetését, majd megmutatta a rendõröknek, hogy futás közben melyik árokba dobta az indítókulcsot, melyet a nyomozóhatóság lefoglalt.

Vele szemben a Debreceni Rendõrkapitányság 2014. szeptember 18-án befejezte a jármû önkényes elvétele bûntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!