2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 
Volt barátok, ha találkoznakForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-09-26 09:34:25
Címkék: Bihari hírek
A hajdúnánási lakos megrúgta annak a fiúnak az autóját, aki szóba állt volt barátnõjével. A hajdúdorogi rendõrök bíróság elé állítást javasolnak a férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint 2014. augusztus 30-án 0 óra körüli idõben Hajdúnánáson, a Bocskai utcán egy fiú összetalálkozott a volt barátnõjével, akivel beszélgetni kezdtek. Ezt követõen a 19 éves lány egy másik volt barátja gépkocsijával leparkolt mellettük, odament és kérdõre vonta õket, hogy miért szólnak egymáshoz. S. Dániel a veszekedést azzal zárta le, hogy dühében megpróbálta a 19 éves fiú szintén ott parkoló autójának ablakát betörni, azonban ez nem sikerült, ezért belerúgott a jármû karosszériájába, amely behorpadt, ezután a garázda a helyszínrõl elmenekült.

A sértett ijedtében hazament, majd az esetrõl feljelentést tett a Hajdúdorogi Rendõrõrsön. A nyomozók adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek, majd a 24 éves hajdúnánási S. Dánielt gyanúsítottként hallgatták ki. A terhelt a bûncselekmény elkövetését elismerte.

A Hajdúdorogi Rendõrõrs a gyanúsítottal szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást 2014. szeptember 18-án befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!