2024. május 17. Péntek, Andor, Paszkál.
 
Vádemelési javaslattal befejezett ügyekForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-10-03 13:44:09
Címkék: Bihari hírek
A sértettek figyelmetlenségét használták ki a terheltek Bihartordán és Hajdúböszörményben is.

A nyomozás adatai szerint egy bihartordai asszony telefonon tett bejelentést a rendõrség ügyeletére 2014. július 22-én 16 óra körüli idõben, mert otthonába a nyitott ajtón valaki bement és a konyhaasztalról értéket és készpénzt tulajdonított el, amíg délelõtt a nõ a kertben kapált. A rendõrök a helyszínen adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek, aminek eredményeként azonosították a bûncselekmény elkövetésével gyanúsítható B. Szabolcsot. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 26 éves férfit, aki elismerte a bûncselekmény elkövetését.

A helyi lakos ellen a Püspökladányi Rendõrkapitányság a napokban befejezte a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.





A Hajdúböszörményi Rendõrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy helyi lakos ellen.

Egy férfi tett bejelentést 2014. július 25-én 6 óra 30 perc körüli idõben a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére arról, hogy Hajdúböszörményben, a motorkerékpárján hagyott táskájából ismeretlen személy kivette a pénztárcáját. A járõrök a helyszínen adatgyûjtést és tanúkutatást foganatosítottak, így megtalálták a sértett pénztárcáját. A nyomozók azonosították a bûncselekmény elkövetésével gyanúsítható 31 éves férfit, akit otthonában elfogtak és elõállítottak a városi rendõrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. H. Attila beismerte a bûncselekmény elkövetését.

A férfi ellen a Hajdúböszörményi Rendõrkapitányság a nyomozást befejezte 2014. szeptember 25-én befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészségnek megküldte.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!