2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Betörte a kórház ajtaját – Rendõrségi hírek a megyébõlForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-10-27 11:54:12
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amelyek közül 2 súlyos, 2 pedig könnyû sérüléssel végzõdött. A szolgálatot ellátó állomány 9 személyt fogott el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendõrök 12 személyt állítottak elõ, ebbõl 2 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A Debreceni Rendõrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – nyomozást indított egy gombai lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint 2014. október 26-án 8 óra 43 perckor az egyik debreceni egészségügyi intézmény biztonsági õre telefonon hívta a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét, mert a kórházban egy férfi berúgta az egyik üvegajtót. A bejelentést követõen a rendõrök a helyszínre mentek, ahol elfogták és a Debreceni Rendõrkapitányságra elõállították a garázdát. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták V. Gábort, aki a bûncselekmény elkövetését elismerte. A 20 éves férfi elmondta, hogy a kórház folyosóján összeveszett a testvérével, majd mérgében az öklével betörte az üvegajtót.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt eljárást folytat egy nagykereki lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. október 26-án 9 óra 3 perckor egy férfi telefonon arról értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét, hogy ismeretlen személy az éjszaka folyamán ellopta az élettársa biciklijét Nagykerekiben, a házuk udvaráról. A Biharkeresztesi Rendõrõrs munkatársai a bejelentést követõen a helyszínre mentek, ahol adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek, melynek eredményeként a látókörükbe került egy helyi lakos, akinél megtalálták az eltulajdonított kerékpárt. A rendõrök a 25 éves férfit elfogták és elõállították a Berettyóújfalui Rendõrkapitányságra, ahol meghallgatták, majd szabálysértési õrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából. A nyomozóhatóság a lefoglalt kerékpárt visszaadta tulajdonosának.

Az ártándi határátkelõhelyen 2014. október 26-án 19 óra 15 perc körüli idõben kilépésre jelentkezett egy 40 éves férfi. Az ellenõrzését végzõ útlevélkezelõ megállapította, hogy az örmény állampolgár tiltott határátlépés szabálysértést követett el, mivel úgy lépett be az ország területére, hogy jogszerû tartózkodásra jogosító érvényes okmánnyal nem rendelkezett. A rendõrök a férfit elõállították a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltségre, ahol meghallgatták, majd a további eljárás lefolytatása céljából a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Észak-alföldi Igazgatóságára vitték.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!