2024. május 11. Szombat, Ferenc.
 
A hétvégén már borúsabb, de továbbra is enyhe lesz az idõForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-11-09 10:08:41
Címkék: Bihari hírek
A hétvégén borúsabb és esõsebb lesz az idõ, de továbbra is marad az ilyenkor szokásoshoz képest enyhe idõ. Pénteken 21 Celsius-fokig is emelkedhet a hõmérséklet – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú elõrejelzésében.

Pénteken az ország nagyobb részén erõsen felhõs vagy borult lesz az ég, a Dél-Alföldön és a Tiszántúl északi részén viszont hosszabb idõre is kisüthet a nap. A Dunántúlon több helyen, másutt helyenként fordulhat elõ – többnyire csak kisebb – esõ, záporesõ. A szél élénk, a Dél-Alföldön és a Dunántúlon erõs lesz. A legalacsonyabb hõmérséklet általában 8 és 13 fok között alakul, de északkeleten 4-7 fok is lehet. A legmagasabb hõmérséklet jobbára 15 és 21 fok között várható, de a keleti határvidéken ennél melegebb is lehet.

Szombaton túlnyomóan borult lesz az ég, több helyen várható esõ, zápor, de jelentõs mennyiségû csapadéknak kevés a valószínûsége. A minimum-hõmérséklet 9 és 14, a maximum-hõmérséklet 10 és 17 fok között alakul. Északnyugaton lehet hûvösebb, keleten melegebb.

Vasárnap délelõtt még elõfordulhat elszórtan gyenge esõ. A leghidegebb órákban 7-12 fok lehet. Nappal 13-18 fokig melegszik a levegõ.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!