2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Gépszemle az újfalui üzemmérnökségenForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-11-10 10:35:02
A rendkívüli téli idõjárásra történõ felkészülés jegyében tartottak gépszemlét a katasztrófavédelem hivatalos állományának szakemberei a Magyar Közút Berettyóújfalui Mérnökségén – tájékoztatott Kelemen-Madai Petra, megyei katasztrófavédelmi szóvivõ.

Bende Zsolt tûzoltó alezredes, a Püspökladányi Katasztrófavédelmi Kirendeltség polgári védelmi felügyelõje, valamint Varga Gábor tûzoltó hadnagy, a Berettyóújfalui Hivatásos Tûzoltóparancsnokság parancsnokhelyettese hiányosságot nem tapasztalt, a gépek mûszaki állapota megfelelõ volt, karbantartásukat a közút folyamatosan végzi. Az utak síktalanítására használt anyagok megfelelõ mennyiségben jelen vannak a telepen, illetve a pótlásuk is biztosított.

A közútkezelõ november 15-tõl fog átállni a téli üzemmódra, és a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság is elkezdte a gépparkjának felkészítését a havas, csúszós utakra. A püspökladányi kirendeltség illetékességi területén is nagy szükség lehet a maximális felkészültségre, hiszen a 42-es és 47-es fõutak jelentõs mértékû nemzetközi forgalmat is magukénak tudhatnak.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!