2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Egymásnak estek a hivatalbanForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-11-18 11:25:33
Debrecen – A debreceni rendõrök négy garázda ellen is vádemelést javasolnak.

A rendelkezésre álló adatok szerint telefonon tett bejelentést egy állampolgár 2014. május 21-én 10 óra 10 perc körüli idõben arról, hogy egy debreceni hivatal egyik helyiségében szóváltásba keveredett egy férfi és egy nõ, majd dulakodás közben Cs. Attila nekiesett egy vitrinnek. A helyi lakosokat a helyszínre érkezõ járõrök elõállították a városi rendõrkapitányságra, ahol garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki õket a nyomozók.

A 39 éves J. Ágnes és a 42 éves Cs. Attila ellen a városi rendõrkapitányság a nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészségnek megküldte.

A nyomozás adatai szerint a rendõrök 2014. június 1-én 1 óra 40 perc körüli idõben járõrözés közben észrevették, hogy Debrecen, Piac utcán két fiatal férfi rugdosott egy harmadikat. A két garázdát a rendõrök elfogták és a Debreceni Rendõrkapitányságra elõállították, majd a nyomozók a tépei és mikepércsi lakosokat garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

A fiatalkorú fiúk ellen a Debreceni Rendõrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.


- Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság -

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!