2024. május 1. Szerda, Fülöp, Jakab.
 
Magyar fejlesztés az Appstore sikerlistánForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2014-12-01 09:03:14
Múlt heti megjelenése óta az App Store legkedveltebb magyar üzleti alkalmazásai között van a CryptTalk.

Az App Store üzleti alkalmazásainak toplistáján a megjelenésétõl számított két nap alatt az elsõ helyre került a mobillehallgatás ellen védõ hazai megoldás, a CryptTalk magánfelhasználóknak szóló változata. Az egyéni alkalmazás egy hónapig ingyenesen, minden funkcióval szabadon, korlátlanul kipróbálható, majd elõfizetéssel, vagy pedig továbbra is díjmentesen, de kizárólag fogadó módban használható tovább a mobilhívások és szöveges üzenetek védelmére.

A lehallgatás ellen védelmet kínáló, az App Store-ból letölthetõ program használatához mindössze internetkapcsolatra, illetve iPhone-ra vagy iPadre van szükség. Fontos, hogy bár a magánfelhasználók mindkét változattal találkoznak, a „sima” CryptTalkot válasszák, mert a „CryptTalk Pro” vállalati verzió, amelyet nem tudnak céges szerzõdés nélkül regisztrálni.

A védett telefonáláshoz és üzenetküldéshez nem elég letölteni az alkalmazást. Elõször mailben kell regisztrálni, majd figyelni arra, hogy a CryptTalkot velünk egy idõben kipróbáló ismerõseinket felvegyük a kapcsolatok közé és velük mindig ezen az alkalmazáson keresztül beszéljünk, mert csak így lesznek védettek beszélgetéseink és szöveges üzeneteink.

A szoftver a jóhiszemû felhasználók, cégek és magánszemélyek természetes védekezési igényét szolgálja ki: a megoldást az Arenim csapata úgy tervezte, hogy a felhasználók kommunikációját még maguk a rendszer fejlesztõi se tudják visszafejteni, így egy támadó még a CryptTalk-rendszer terveinek és forráskódjának birtokában sem veszélyeztethetné a rendszer használóinak biztonságát.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!