2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Pucéron fotóztatta magát a tanárnõForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-10-28 15:15:34
A kirúgását fontolgatják annak a tanárnõnek, akinek októberben jelentek meg pucér fotói.

Az eset Új-Zélandban történt, ahol Rachel Whitwell, a 26 éves általános iskolai tanárnõt azért hurcolják meg, mert csupaszon fotóztatta magát a Penthouse ausztrál kiadásának ausztrál lányok válogatásában. Jelenleg azt vizsgálják, hogy ez az eset mennyiben befolyásolja a tanárnõ szakmai munkájára és hogy miként mutatkozik ez meg a fiatal tanítványok körében. Az Új Zéland-i Pedagógusok Szakmai Szervezete a nõ szakmai eltíltását szorgalmazza, ami a tanárnõ szerint mûbalhé, mert ettõl nem lesz rosszabb tanár.
„Nem gondoltam volna, hogy Új-Zélandon bárki is látni fogja ezeket a képeket" - próbálta megmagyarázni pikáns fotóit a tanárnõ.

Rachel Whitwell egyébként elsõ gyerekével otthon van, de tervei szerint szeretett volna visszamenni tanítani. A nõ hobbija egyébként a pornó, legalábbis ezt jelölte meg a érdeklõdési köének a meztelen fotókhoz csatolt bemutatkozó szövegben. Talán ez nem is véletlen, tekintve, hogy helyi milliárdos pornófilmcézár, Steve Crow barátnõje a hölgy.

„Néha nehéz pontosan megmondani, mi minõsül magánügynek, és mi közügy, de amikor ez a kettõ egybeesik, kénytelenek vagyunk vizsgálüdni. Ha pedig egy tanerõ a nyilvánosság elé áll, azt kell mondjuk, ez igenis befolyásolhatja a szakmai képességeit” – indokolta a Pedagógusok Szakmai Szervezete részérõl Peter Lind az eljárást.

Galéria
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!