2024. május 1. Szerda, Fülöp, Jakab.
 
Mit sem ért a távoltartás - Rendõrségi hírek a megyébõlForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-12-08 09:37:00
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, mely könnyû sérüléssel végzõdött.

A szolgálatot ellátó állomány 6 személyt fogott el, közülük 5 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján. A rendõrök 26 személyt állítottak elõ, köztük 7 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A Debreceni Rendõrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy férfi ellen.
Egy biztonsági õr telefon tett bejelentést 2014. december 7-én 9 óra 30 perc körüli idõben a rendõrség ügyeletére arról, hogy a Debrecenben a Kishegyesi úton található áruházban bolti lopás történt és visszatartanak egy férfit. A járõrök a helyszínre mentek ahol elfogták a helyi lakost, akit a városi rendõrkapitányságra elõállítottak. A rendõrök meghallgatták a 71 éves férfit, majd õrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében.

Távoltartás volt érvényben az ellen a 43 éves férfi ellen, aki a határozat ellenére 2014. december 7-én a délutáni órákban felkereste feleségét csökmõi lakásában, ahol a sértettet többször megfenyegette. A férfit a járõrök a Berettyóújfalui Rendõrkapitányságra elõállították és vele szemben szabálysértés elkövetése miatt – õrizetbe vétele mellett – gyorsított bírósági eljárást kezdeményeztek.

A rendõrök 2014. december 7-én 18 óra 45 perc körüli idõben Hajdúböszörményben a Martinovics utcán igazoltattak egy 54 éves férfit, akirõl megállapították, hogy a Hajdúböszörményi Rendõrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt körözi. A járõrök U. László helyi lakost elfogták és elõállították a városi rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfit.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!