2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Milyen karácsonyi ajándékok lesznek idén a slágerek?Forrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-12-13 13:21:40
Címkék: Bihari hírek
Valami igazán különleges, személyre szóló ajándékkal szeretné meglepni kedvesét? A karácsonyi ünnepek rohamosan közelednek, és az ajándékok beszerzésén is egyre gyakrabban gondolkozunk.

A sokadik illatszercsomag és vásárlási utalvány azonban korántsem bizonyulnak túl vonzó választásnak, ezért egyre többen érdeklõdnek olyan lehetõségek iránt, amelyek valódi meglepetést és örömet okoznak a megajándékozottnak.

Az élmény-jellegû ajándékok mellett a nagy értékû elektronikai cikkek még mindig vezetik a listát, de egyre többen választják a plasztikai sebészet kínálta lehetõségeket akkor is, ha ajándékozásról van szó. A Drfalus szakemberei is azt tapasztalják, hogy az elmúlt években egyre inkább elterjed a mellnagyobbítás és mellplasztika, mint karácsonyi ajándék. Esetükben ugyanis nem csak arról van szó, hogy az ünnepekkor meglepetést okozhatunk ezekkel, hanem tulajdonképpen egyfajta magabiztosság is adható egy hasonló szépészeti beavatkozással.

A keblek formája és mérete mindig is alapvetõen határozta meg, hogy egy hölgy mennyire elégedett a testével. A mellek, mint a nõiség szimbólumai, nem véletlen olyan fontosak a nõk számára a megjelenést, az öltözködést, és a párkapcsolatban való magabiztosság megélését illetõen. A természet nem mindig bõkezû a területet illetõen, és túl kicsi keblek, a mellek közötti méretbeli különbség, illetve azok feszességének elvesztése olyan tényezõk, melyek bizony képesek jelentõsen rányomni bélyegüket a mindennapi közérzetre, az érvényesülésre és az önbizalom alakulására.

A méretes és formás mellek kialakítása azonban nem csak akkor válhat szükségessé, ha túl kis keblekkel ajándékozott meg a természet. A fogyás, illetve a várandósság, a szoptatás idõszaka is nyomot hagy a mellek állapotán. Az évek elõrehaladtával a gravitáció is hatással van a keblek természetes esésére és formájára, így világosan látható, hogy több tényezõ is indokolhatja a sebész szikéje melletti döntést. A drfalus.hu, a terület szakértõje is úgy véli, hogy manapság már nem csak külföldön elterjedt a mellplasztika ajándékozása, hanem nálunk is egyre többen döntenek úgy hogy partnerüket a vágyott nagyobb, formásabb és feszesebb mellekkel lepik meg az év végi ünnepek kapcsán.

A téma iránt érdeklõdõknek többféle lehetõségük van, így a leginkább elterjedt, implantátum beültetés mellett választható a saját zsírral történõ mellnagyobbítás is. Ez utóbbit elsõsorban azoknak szokták javasolni a szakemberek, akik a természetes megoldások kedvelõi, és nem kívánnak látványos változásokat elérni kebleik méretét illetõen. A napjainkban használatos szilikon implantátumok már maximális biztonsággal használhatóak, és akár arra is lehetõséget teremtenek, hogy eltérõ méretek választásával a keblek asszimmetriáját is korrigálják.

A tartós eredményeket produkáló, valóban személyre szóló és a mindennapokban is örömet okozó meglepetés iránt érdeklõdve akár a mellnagyobbítás is szerepelhet a karácsonyi ajándékok listáján. Egy párkapcsolatban a partner minden valószínûség szerint tudja, hogy kedvese elégedett-e kebleivel, vagy ha a lehetõség adott lenne, akkor szívesen szike alá feküdne-e a vonzóbb külsõ és a magabiztosság érdekében. Ha teheti, és a szépség semmihez sem fogható, önbizalommal teli érzését ajándékozná, lepje meg kedvesét mellplasztikával!

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!