2024. május 14. Kedd, Bonifác.
 
Új Fidesz cél: plusz 1 millió bevándorlóForrás: fudo.hu
Utolsó módosítás: 2014-12-30 10:06:46
Címkék: Bihari hírek
A kormány célja, hogy a hazai népesség nem kevesebb mint 1 millió fõvel emelkedjen alig pár éven belül. Hát amikor ezt olvastam, elsõre nem akartam hinni a szememnek. Nem is hittem, ezért utánajártam és hát tényleg elhagyta piciny szájukat ez az áhítat, ez a reményteli mondatocska.

Akkor döntöttem úgy hogy megírom ezt a blogot, bár ha igazán õszinte akarok lenni akkor ez a harmadik blogom ebben a témában. Az elsõ kettõnél elvesztettem az amúgy intelligens kifinomult stílusomat és válogatott szitkozódások közepette fejtettem ki, mennyire más dolgokra kellene áhítoznia ezeknek a hazánkat falnak vezetõ sofõröknek.

Összeszedtem magam, megtörölgettem verejtékezõ homlokomat és papírra, pontosabban billentyûzetre vetem amit errõl gondolok.

Kezdeném ott, hogy önmagában a többajkúság, a változatosság egy nemzet életében nem rossz dolog. Vannak gyengébb, életképtelenebb kultúrák, ugyanakkor vannak nálunk fejlettebb, elõrehaladottabb nemzetek is. Nem baj, ha jön mindkettõbõl kicsit, és egyébként is, magyarok tízezrei vannak külföldön. Nekik sem esne jól ha azt mondanák nekik hogy bezárt a bazár, lehet stoppolni haza.

Szóval ezzel nincs baj de akkor mégis mivel van? Hát azzal, hogy ahhoz hogy színes, változatos és gazdaságilag fejlõdõ országunk legyen, elõbb az alapokat kellene megteremteni.

Az elmúlt 2 évben több ember kapott magyar állampolgárságot, mint elõtte 10 év alatt. Tudom most sokaknál kiveri majd a biztosítékot amit írok, de nagyon úgy fest hogy ez a segélyrendszerünk miatt van.

Hiszek a statisztikáknak és azok elárulják, hogy kapunk bevándorlókat de nem a munkás fajtából. A segélyrendszerünk ugyanakkor már szinte mankón áll, mert nem bírja a rárótt terheket.

Nézzük hogyan épül fel egy igazságos, társadalmilag hibátlan rendszer.

Vannak a diákok. Õk tanulnak és majd orvosok lesznek, hogy megmentsenek minket a haláltól és ügyvédek is lesznek, hogy a börtöntõl is megmentsenek minket. Lesznek ácsok, villanyszerelõk, pékek, gépkocsivezetõk és minden ami csak kell az országban. Lesz pár manager is, majd velük is kezdünk valamit.... na mindegy.

Szóval itt vannak még a nyugdíjasok. Ledolgozott éveik miatt fontos, hogy megfelelõ ellátást kapjanak öreg napjaikra.

Vannak a segélyen élõk és mivel a rendszer az én kis gondolatmenetemben igazságos, így vegyük alapul azt, hogy segélyen csak azok az emberek vannak, akik betegség miatt nem tudnak munkát vállalni, továbbá azok, akik elvesztették az állásukat és pár hónapnyi mankót kérnek, amíg újra munkába állnak. Ide sorolhatóak persze még a gyermekellátások, természetesen a rendszer igazságos voltából következik, hogy minden szülõ csak annyi gyermeket vállal, amennyit el is tud tartani.

A legvégére maradt a rendszer motorja, az állam alapja, és ez nem más mint a dolgozó méhek, a dolgozó réteg. A munkájuk - legyen az alkalmazotti viszony vagy vállalkozás – bevételt hoz önmaguknak és ezáltal az államnak is. Az állam az így befolyt összegbõl fedezi az oktatást, a nyugdíjakat, a segélyeket és egyéb dolgokat.

Ezzel kész is az amúgy kerek rendszer. A dolgozó réteg egyszer volt diák, egyszer lesz nyugdíjas. A diák dolgozó lesz, a nyugdíjas dolgozó volt.

Ehelyett mit csinál a mi kis vezetésünk? Ezek a szakbarbárok mit tesznek?

Mindenféle hitelformát megragadunk, hogy fedezni tudjuk a nyugdíjakat, az oktatást, a segélyeket és agyonnyomorgatják a vállalkozásokat, a fizetéseket és mindemellett még ott rúgnak a népbe ahol csak tudnak.

Ha ez nem lenne elég, két kézzel szórják a magyar állampolgárságot és mint fent említettem nem feltétlen a dolgozó réteget erõsítik az újmagyarok.

Mi lesz ennek a vége? A fejünk tetejére omlik az egész rendszer és mi és az egymillió újmagyar éhen fogunk pusztulni.

Nem csak igazi eredeti hazai koldusaink lesznek, hanem import koldusok is.

Éhezõ nyugdíjasok, bezárt iskolák, csóró munkások és lepukkant ország. Mondhatják a Fidesz pártiak hogy nagyon sötéten látom a dolgot, de sajnos nagyon jók a megérzéseim és tudom, szinte látom a szemeim elõtt, ahogy Ti is fogtok sírni.

Egy összeomlott nemzet zászlaja alatt fogtok velünk együtt tüntetni mert éhezik a gyereketek, a nagyszüleitek és ti magatok is.
Remélem most az egyszer nem lesz igazam és az országot a Fidesz felvirágoztatja. Orbán betartja ígéretét és nem lesznek megszorítások.

A stadionok helyett kórházfejlesztések lesznek, igazságosabb adórendszer lesz, fejlõdõ gazdaság és tisztességes önkormányzati dolgozók jellemzik majd hazánkat.

Ha ez így lesz én leszek az elsõ aki nyilvánosan elnézést kérek minden egyes Fidesz párti embertõl és magától Orbán Viktortól is.

De amíg ez nem történik meg, maradnak nekünk a stadionok és az 1 millió bevándorló.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!