2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Elfüstölt volna a szalonnával - Rendõrségi hírek Hajdú-BiharbólForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-01-05 10:23:25
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 4 személyt fogtak el, akik közül 2 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 16 fõt állítottak elõ, közülük 2 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendõrök 3 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos, 2 pedig könnyû sérüléssel végzõdött.

A Debreceni Rendõrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy férfival szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. január 4-én 15 óra körüli idõben Debrecen, Piac utcán található egyik üzletbe bement egy férfi, aki a csemegeosztályon egy darab füstölt szalonnát rejtett a kabátjába, majd a kasszától fizetés nélkül távozott. A biztonsági õr észrevette a lopást és visszatartotta a 60 éves helyi lakost, majd telefonon értesítette a rendõrséget. A helyszínre érkezõ rendõrök elfogták és a városi rendõrkapitányságra elõállították a szabálysértõt, akit meghallgattak és õrizetbe vettek. A férfi 72 órán belül bíróság elé áll.

A Hajdúnánási Rendõrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy polgári lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. január 4-én 18 óra körüli idõben egy fiú bement az egyik polgári áruházba, ahol a sorok között sétált, majd a zsebébe rejtett egy elemlámpát és a pénztártól fizetés nélkül távozott. A biztonsági õr észrevette és visszatartotta a fiút, valamint az esetrõl telefonon értesítette a rendõrség ügyeletét. A bejelentést követõen a helyszínre érkezõ rendõrök elfogták és a Polgári Rendõrõrsre elõállították a 18 éves helyi lakost, akit a meghallgatását követõen szabálysértési õrizetbe vettek a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!