2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Kozmetikumot, italt, újságot vittek volna - Rendõrségi hírek Hajdú-BiharbólForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-01-07 16:40:31
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, melyek közül 1 súlyos, 1 könnyû sérüléssel végzõdött.

A szolgálatot ellátó állomány 4 személyt fogott el, akik közül 2 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. A rendõrök 16 személyt állítottak elõ, köztük 4 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A Debreceni Rendõrkapitányság két tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt is eljárást indított.
A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. január 5-én 16 óra 40 perckor egy debreceni üzletbõl akart egy férfi a kabátja belsõ zsebébe rejtve kozmetikummal, illetve a nadrágjába téve egy üveg itallal, míg 17 óra 30 perc körüli idõben egy debreceni áruházból egy nõ akart egy újsággal fizetés nélkül távozni. A férfit a bolt munkatársai, a nõt a biztonsági õr visszatartották és telefonon értesítették a rendõrséget. A bejelentést követõen a helyszínre érkezõ rendõrök elfogták és a helyi rendõrkapitányságra elõállították a 49 éves debreceni nõt és a 34 éves debreceni férfit, akiket meghallgatásukat követõen szabálysértési õrizetbe vettek a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!