2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Népszerûsítik az online kereskedelmet a gazdák körébenForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-01-10 19:21:56
Videó-konferencián népszerûsíti az online kereskedelmet a gazdák körében a Magro.hu mezõgazdasági piactér január 21-én és 22-én - közölte a szervezõ cég szerdán az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a mezõgazdaságban még kevésbé alkalmazott módszert kínálnak majd a magyar agrárszereplõk számára. A Gazdag Gazda Web-konferencia ugyanis arról szól majd, hogy miként hozhat létre bárki önállóan és ingyenesen egy olyan weboldalt, amelyen bemutathatja gazdaságát és termékeit.

Emellett pedig azt hogyan tudja úgy mûködtetni, hogy az pénzt is termeljen a számára. A web-konferencia résztvevõi otthonukból, irodájukból, földrajzi határoktól függetlenül sajátíthatják el a modern ismereteket. A szervezõk állítják: a konferencián tanultak alapján a résztvevõk képesek lesznek egy egyszerû weboldal létrehozására és annak mûködtetésére marketingeszközök segítségével.

A Gazdag Gazda Web-konferencia elõadásai a leglényegesebb információkat taglalják olyan gyakorlati példákon és tippeken keresztül, amelyek azonnal hasznosíthatók a gazdák mindennapi munkája során. A konferencia végén a résztvevõk megkapják a Gazdag Gazda Tudásanyagot, amely a tanultak összefoglalását tartalmazza.

A videó-konferencián való részvételhez semmilyen elõképzettség nem szükséges, csak internethasználat, és nyitottság kell a modern tudás elsajátítására - tartalmazza a tájékoztató.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!